Filma me titra shqip

Në një faqe kërkimore per Antarktidën, zbulohet e një anije huaj aliene e cila con në një konfrontim mes studentes të diplomuar Lloyd Kate dhe shkencëtarit Dr Sander Halvorson. Shiko: PutLocker | Veevr  Shkarko: DepositFiles | 4Shared