Filma me titra shqip

Një polic heton rastin e një fatkeqësi të humbur lokale, edhe pse ai zbulon një sekret të errët që ka shpërthyer në qytetin e tij, dhe një frym i keq që do të ndalemi në asgjë për të gjetur trashëgimtarin e tij. Titroi: FilmaFullHD Titrat nga: www.t-sh.net   Shiko: NowVideo Shkarko: Rapidshare