Filma me titra shqip

Në një kontekst shoqëror të prekur nga kriza ekonomike në mbarë vendin, jeta e disa njerëzve do të kthehet përmbys, pasi ata të takohen Cecilen, një femër pasionante dhe aventuriere… KUJDES! Filmi Keshillohet te ndiqet mbi moshen 18 vjec  Shiko: Veevr | NowVideo  Shkarko: DepostiFiles | Rapidshare