Filma me titra shqip

Nje peshkatar i zoti u cohet nje konsulent qe ta ndihmoje qe te kuptoje vizionin e nje sheiku te nxjerrjes ne pah te sportit se Fly-Fishing e cila lundron ne nje adventure te fatit dhe te peshkut qe verteton te pamunduren te mundur. Vlersimi: 6.8/10  Shiko: Veevr | Putlocker | NewVideo Shkarko: RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent