Filma me titra shqip

Tre miq të ngushtë të shkollës së mesme fitojnë superfuqi pasi zbulojnë dicka të pazakontë. shumë shpejt ata e shohin jetën e tyre jashtë kontrollit,  dhe lidhja mes tyre testohet duke nxjerrë në pah anët e tyre më të errëta….. Mundesoi : ALFilma.Com Titroj : Tring – ALFilma.Com Titrat : T-Sh.Net Shiko : NosVideo Shkarko […]