Filma me titra shqip

Vendosur ne getot e Parisit ne 2010 nje polic i fshehete dhe nje ish kriminel perpiqen per tu infiltruar ne bande, ne menyre qe te neutralizojne nje bombe. Aktoret: Cyril Raffaelli, David Belle dhe Tony D’Amario  Shiko: NowVideo Shkarko: Uploaded