Filma me titra shqip

Biri i nje oficeri te vrare te NYPD bashkohet me forcat, ku behet bashke me ish partnerin e te atit dhe nje ekip policesh mashtures.   Shiko Filmin: NowVideo   Shkarko Filmin: Nowdownload.eu   Shikim te Kendshem

Categories: Aksion, Drame, Filmat e vjeter, Krim