Filma me titra shqip

Gjate arrative te saj te pernatshme, Hemel kerkon per ndryshimin midis seksit dhe dashurise. Ndonjehere ajo i drejton burrat me te cilet fle. Njeriume i rendesishem ne jeten e Hemel eshte Gijs, babai i saj, qe punon nje nje shtepi ankandesh. Pas vdekjes se hershme te mamase se saj Hemel u rrit me te. vetem, ashtu si Hemel, […]

Categories: Drame, Erotik, Filmat e vjeter