Filma me titra shqip

Vazhdim i Madagascar (2005)!Tani kafshet jane arratisur nga kopeshti dhe kane shkuar ne Afrike!Aty Alex(luani) takohet me pjesen tjeter te familjes se tij po ka probleme komunikimi pasi ka kaluar shume kohe ne kopshtin zologjik! Shiko : Veevr | PutLocker | SockShare | DwnVideo | Nova Mov | NowVideo Shkarko : DepoSiteFiles | RapidShare | […]