Filma me titra shqip

Nga rrenojat e nje vendi ku dikur ishte i njohur si Amerika e Veriut ka lindur populli i Panem, nje Kapitol i ndritshem qe rrethohet nga dymbedhjete fshatra larg njeri tjetrit. Kapitol-i eshte e ashper dhe e patundur dhe mban fshatrat nen kontrollin e saj duke i detyruar ti dergojne nga nje djale dhe nga […]