Filma me titra shqip

Andy Marlow, një ish ushtarak britanik SAS i kthyer ne mercenar, është dërguar në Ballkan, pasi një grusht shteti ushtarak ka lindur për të shpëtuar një ambasador amerikan dhe ndihmësin i tij. Shiko: Uploadc (HD) | FileBox | Putlocker | VidxDen (HD)   Shkarko: Uploaded | BitShare | Crocko | Share-Online | Torrent          

Categories: Aksion, Filmat e vjeter