Filma me titra shqip

Luke Wright (Statham) është një ish-agjent elitë ku mafia ruse i ka vrarë familjen e dhe kështu i privon dhe jetën e tij. Kjo do të jetë arsye e mjaftueshme që ai të rikthehet. Do ti duhet të mbrojë një Kineze jetime të vogël, e cila është një gjeni matematike dhe ka mësuar përmendësh një […]