Filma me titra shqip

Si çdo oficer i CIA, Evelyn Salt është betuar ti shërbejë vendit me besnikëri. Por një defektor e akuzon atë se është një spiune Ruse dhe besnikëria e saj vihet në dyshim. Salt arratiset dhe përpiqet të provojë pafajsinë e saj, por dyshimi përsëri mbetet: “Kush është Salt?” Vlersimi: 6.5/10  Shiko: Veevr | Putlocker | Movreel Shkarko: RapidShare | Uploaded | Torrent