Filma me titra shqip

Republika e Wadiya është e sunduar nga një udhëheqës i çuditshëm dhe shtypës me emrin Hafez Aladin. Aladin thirret në Nju Jork për një asamble të OKB-së për të adresuar shqetësimet e tyre rreth  programeve të  vendit të tij mbi prodhimin e armëve bërthamore, por udhëtim nuk shkon ashtu sikur Aladin e kishte menduar. Shiko […]

Categories: Filmat e vjeter, Komedi