Filma me titra shqip

Një skuadër e forcave speciale SWAT bllokohet në një ndërtesë nga një gangster i pamëshirshëm dhe ushtria e tij e vrasësve…    Shikoje nga: PutLocker  | SockShare  | NovaMov   Shkarkoje nga: RapidShare  | NosUpload  | JumboFiles