Filma me titra shqip

Është viti 1981 dhe vajzat e vëllazërisë Alpha, Gama Theta janë duke bërë një parti. Kanidatet e reja për tju bashkuar vllazërisë kanë ardhur, por atje është edhe një mysafir i paftuar. Motrat nuk e dinë që dikush po i vëzhgon nga jashtë në hije. Ato studiojnë, hanë dhe flenë ndërsa mysafiri studion vajzat. Një […]