Filma me titra shqip

Burra të armatosur marrin peng një tren ne metrone e Nju Jorkut, duke mbajtur peng pasagjerëve në këmbim te një shpërblimi, dhe duke e kthyer punën e një ditë te zakonshme ne nje loje krimi te fshehur pas mendjes se nje gjeniu. Regjisori: Tony Scott Autoret: Brian Helgeland, John Godey Aktoret:  Denzel Washington, John Travolta dhe Luis Guzmán Shkarko & Shiko Filmin: […]