Filma me titra shqip

  Një triller psikologjik që ka në qëndër një investigues dhe një agjent të FBI që duan të detyrojnë një terrorist të dyshuar, ti tregojë vendodhjen e tre bombave nukleare të vendosura në USA. Vlersimi: 7.1/10 Shiko: Veevr | NewVideo | Vimeo Shkarko: RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent