Filma me titra shqip

Një grup ushtarësh amerikanë dhe finlandezë futen në dyluftim me rusët. Misioni i tyre ështe që të gjejnë bunkerin sovjetik.Pasi behet sulmi, gjërat nuk shkojnë mirë, dhe të gjithë përballen me ushtarë të vdekur por në të vërtetë të gjallë. Për më shumë mbetet të shihet filmi…   Shkarko & Shiko FIlmin: —-> Kliko Ketu