Filma me titra shqip

Një vrasës i paguar i cili është në Bangkok për të nxjerr në krye një seri të vendeve të punës shkel kodin e tij personal kur ai bie për një grua lokale dhe lidhjeve me djalin e tij porosi. Shiko: NowVideo Shkarko: Rapidshare