Filma me titra shqip

Prindërit e Princeshes Fiona e ftojne ate dhe Shrekun për darkë për të festuar martesën e tyre. Por pa e ditur qe ata te dy ishin shnderruar ne perbindesha. Shiko: Veevr | Putlocker | NewVideo   Shkarko: RapidShare | Torrent