Filma me titra shqip

Rumpelstiltskin i ben nje truk  Shrekut duke e fshire nge ekzistenca  dhe e hedh  në një afat kohor të errët alternativ ku rregullat RUMPEL jane supreme. Shiko : Veevr Shkarko : DepoSiteFiles | RapidShare