Filma me titra shqip

Një adoleshent i cili u rrit në lagjet e varfëra të Mumbait, bëhet protagonist në emisionin  ”Kush do të bëhet një milioner?” në versionin indian. Ai është arrestuar nën dyshimin e mashtrimit, dhe ndërsa merret në pyetje, ngjarje nga historia e jetës së tij shfaqen, kjo është dhe arsyeja pse ai i di përgjigjet. Shiko :VidxDen (HD) | FileBox |  Uploadc (HD) | Putlocker | Allmyvideos […]