Filma me titra shqip

Për të ruajtur fermën e tyre, kafshët vendase shkuan per te gjetu nje rebel famekeq. Shiko: Veevr Shkarko: QueenShare | DepostiFiles

Një burrë i ngritur nga gorillat duhet të vendosë se ku ai me të vërtetë i takon, kur ai zbulon se ai është një qenie njerëzore.    Shiko: Veevr  Shkarko: Queenshare | DepostiFiles

Te Edukuar me ide ne kopshtin zologjik me asnjë ide se çfarë është në të vërtetë jeta e egër, katër kafshët nga Nju Jorku ikin nga kopshtin zoologjik, te ndihmuar nga katër penguin, dhe e gjejnë veten në Madagaskar, në mesin e një bandë lemuresh te cmendur! Shiko : Veevr Shkarko : DepoSiteFiles

Manny, Sid dhe Diego Zbuluan se epokes se akullnajave po i vjen fundi, ata bashkohen te gjithe per nje udhetim ne nje toke me te larte, Ne udhetim ato zbulojne se Manny, nuk eshte Mamuthi i fundit i rraces se tij. Shiko: Veevr | Putlocker | NewVideo Shkarko: RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent    

Shoqeria misterit duhet te shpetoje Coolsville nga sulmi i disa perbindshave te risjelle ne jete nga nje i lige qe perpiqet te nxjerr keq shoqerine! Shiko: NovaMov | NosVideo Shkarko:RaPidShare | DepositFiles          

Kur magjistari i lig Gargamel futet ne qytetin e smurfeve, me ane te nje vorbulle magjika ato perfundojne ne New York City!Ndiqni aventurat e tyre te Dubluara ne Shqip! *Shiko :PutLocker | SockShare | NovaMov *Shkarko :nosupload | Torrent | Uploaded