Filma me titra shqip

Si rezulatat i nje deshire te shprehur nga John Bennett kur ai ishte femije, arushi i tij Ted u ngjall. Qe ate here John dhe arushi i tij, kane qene shoke te ngushte dhe nuk jane ndare kurre nga njeri – tjetri. Miqesia e tyre vihet ne prove kur Lori, e dashura e Johnyt pas […]