Filma me titra shqip

Në pjesën e dytë të trilogjisë së filmit The Godfather, shikojme Michael të shndërohet në një figurë hije, aq të frikshme dhe të rrezikshme sa dhe e babait të tij, ndërsa tek i riu Vito (Robert De Niro), shohim tërheqjen dhe ngjitjen e tij në botën e krimit të Nju Jorkut.   Shiko: Putlocker | Veevr […]

Categories: Drame, Filmat e vjeter, Krim