Filma me titra shqip

Kapteri i Trupave Të Marinës, Logan Thibold (Efron), khehet nga ushtria e tij e tretë në Irak, me të vetmen gjë që e mbajti gjallë – fotografinë e një gruaje të panjohur për të, që gjeti rastësisht. Kur mëson emrin dhe adresën e saj, vendos që ta gjejë dhe të kërkojë punë në stallën që […]

Categories: Drame, Filmat e vjeter