Filma me titra shqip

Një burrë indian musliman me sindroma merr një sfidë për të folur për Presidentin seriozisht, dhe niset në një udhëtim ndër-vend. Shiko:  Putlocker | NewVideo | Movreel | Vidxden Shkarko: RapidShare | Torrent

Me paralajmërimin e tyre të përfolur në lidhje me kthimin e Lordit Voldemort, Harri dhe Dambëlldori janë vënë në shënjestër nga autoritetet e magjistarëve si krijuesit e një burokracie autoritare për të shtënë në dorë Ministrinë. Në kohën që Dambëlldori pezullohet nga detyra e tij si drejtor i Hoguortsit, Harri krijon “Ushtrinë e Dambëlldorit”, rebelimi […]

Një shitës luftarak merr kujdestarinë e djalit të tij pasi ai është i gatshëm për të filluar një përpjekje ne ndryshim te jetes se tij profesionale Rregjisori: Gabriele Muccino Autori: Steve Conrad Shkarko & Shiko FIlmin: —-> Kliko Ketu

Të mbijetuarit e një kolapsi të një ure mësojnë se nuk kanë asnjë menyrë për t’ia futur vdekjes. Vlersimi: 5.9/10   Shkarko & Shiko FIlmin: —-> Kliko Ketu