Filma me titra shqip

Një shkrimtar me një karrierë në rënie arrin në një qytet të vogël si pjesë e turneut per librin e tij dhe kapet në një mister vrasje që përfshin një vajzë te re. Vlersimi: 5.5/10 Shiko: Veevr | Putlocker | NewVideo Shkarko: RapidShare | TurboBIT | Torrent