Filma me titra shqip

Në São Paulo, skema e Julias një e korruptuar e DA dhe shokut të saj, Henrique avokati gangster Maicom është zbuluar dhe u është dërguar Punëve të Brendshme … Vlersimi: 7.4/10    Shiko:Veevr | Putlocker | NewVideo  Shkarko:RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent  

Categories: Aksion, Filmat e vjeter