Filma me titra shqip

Komedia Zombieland fokusohet në dy burra të cilët kanë gjetur një mënyrë për të mbijetuar në një botë të mbushur nga zombi. Kolombi është një frikacak i madh , por kur jeni të frikësuar se mos bëheni ushqim për zombit, frika mund t’ju mbajë gjallë. Tallahassee është një vrasës në masë i zombit dhe është […]