Filma me titra shqip

Reporteri Tintin dhe kapiteni merluc u nisën në një gjueti thesari për një anije të fundosur urdhëruar nga paraardhësi merluc-ve.

Shiko: Veevr | Putlocker | Movreel | VidBux 

Shkarko: RapidShare |  Uploaded 
Torrent

 

 

One Response so far.

  1. Franko says:

    shume film i bukur

Leave a Reply