Filma me titra shqip

Pas Lucas nickle   një koloni e milingonave permbytet nga arma e tij me ujë, ai është tkurrur  poshtë madhësisë se insekteve dhe u dënua me punë të vështirë në rrënojat.

 

Shiko:Veevr

 Shkarko: DepostiFiles

Leave a Reply