Filma me titra shqip

Republika e Wadiya është e sunduar nga një udhëheqës i çuditshëm dhe shtypës me emrin Hafez Aladin. Aladin thirret në Nju Jork për një asamble të OKB-së për të adresuar shqetësimet e tyre rreth  programeve të  vendit të tij mbi prodhimin e armëve bërthamore, por udhëtim nuk shkon ashtu sikur Aladin e kishte menduar.

Shiko : MetaCafe | PutLocker | SockShare | NowVideo

Shkarko: RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent


Categories: Filmat e vjeter, Komedi

2 Responses so far.

Leave a Reply