Filma me titra shqip

 Kur një vajzë e re e quajtur Emily Rose vdes, të gjithë fajësojnë At Moore për ekzorcizmin (largimin e shpirtit të keq) që ai i ka bërë pak para vdekjes. Prifti do të arrestohet si i dyshuar për vrasje. Gjyqi fillon dhe avokatja Erin Bruner do të përfaqësojë Moore, por nuk do të jetë e thjeshtë, sepse askush nuk beson çfarë thotë At Moore.

Shiko HD :VidxDen (HD) | FileBox |  Uploadc (HD) | Putlocker

Shkarko HD: FreakShare | 4Shared | Direkt | Torrent 

Categories: Drame, Filmat e vjeter, Horror, Krim

One Response so far.

  1. Besjan Hoti says:

    shume film i bukur. teper.

Leave a Reply