Filma me titra shqip

Zoti Chuck Norriz i bashkon dhe njehere mercenaret per ate qe duhej te ishte nje detyre e lehte,por kur njeri nga njerzit e tyre vritet ne krye te detyres deshira per hakmarrje i shtyn ata te hyjne thelle ne territorin e armikut i vendose perpara nje kercenimi te paparitur!

Shiko : SockShare | NosVideo | NowVideo | NovaMov

Shkarko : RapidShare | BitShare | DepoSiteFiles

Leave a Reply