Filma me titra shqip

Xheik, një ish-lojtar bixhozi është duke u përpjekur për të paguar një borxh, dhe gjen punë si shofer tek “syri i zhveshur”.Syri i zhveshur është një klub privat zotërinjsh që brenda tij ka një rrjet prostitucioni.

Shiko : FileBox

Shkarko : RapidShare

2 Responses so far.

  1. Leandrit says:

    ju lutem qitne player Putlocker ne qdo filum

Leave a Reply