Filma me titra shqip

I moshuari Vito Karleone (Marlon Brando) është objektivi i një bande rivale, simbolit të familjes Karleone dhe si rezultat shpërthen një luftë ndermjet bandave mafioze. Pasi vritet një nga djemtë e tij, Michael (Al Pacino) merr frenat e kësaj familje.

 

 Shiko: Putlocker

 Shkarko: Rapidshare

Categories: Drame, Filmat e vjeter, Krim

Leave a Reply