Filma me titra shqip

Nderkohe qe Frodo dhe Sam i afrohen  me shume Mordorit me ndihmen e Gollumit, shoqeria e ndare ben nje qendrese kunder aleatit te ri te Sauronit, Saruman dhe hordet e tij te Isengardit.

Regjisori: Peter Jackson

Autori: J.R.R. Tolkien

Aktoret:  Elijah Wood, Ian McKellen dhe Viggo Mortensen

Leave a Reply