Filma me titra shqip

Një kirurg brilant i kirurgjisë plastike, i ndjekur nga tragjedi të kaluara, krijon një lëkurë sintetike që do t’i bëjë ballë çdo lloj dëmtimi. Gjëja e tij fatsjellëse: një grua misterioze dhe e paqëndrueshme e cila mban çelësin e ankthit të tij.
Shikoje nga: Veevr | MovShare | VideoWood | SockShare | Putlocker
Shkarkoje nga: Wupload | Depositfiles | RapidShare


Leave a Reply