Filma me titra shqip

Në një faqe kërkimore per Antarktidën, zbulohet e një anije huaj aliene e cila con në një konfrontim mes studentes të diplomuar Lloyd Kate dhe shkencëtarit Dr Sander Halvorson.

Shiko: PutLocker | Veevr 

Shkarko: DepositFiles | 4Shared

Leave a Reply