Filma me titra shqip

 

Një triller psikologjik që ka në qëndër një investigues dhe një agjent të FBI që duan të detyrojnë një terrorist të dyshuar, ti tregojë vendodhjen e tre bombave nukleare të vendosura në USA.

Vlersimi: 7.1/10

Shiko: Veevr | NewVideo | Vimeo

Shkarko: RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent

 


Leave a Reply