Filma me titra shqip

Komedia Zombieland fokusohet në dy burra të cilët kanë gjetur një mënyrë për të mbijetuar në një botë të mbushur nga zombi. Kolombi është një frikacak i madh , por kur jeni të frikësuar se mos bëheni ushqim për zombit, frika mund t’ju mbajë gjallë. Tallahassee është një vrasës në masë i zombit dhe është i vendosur të gjejë Twinkin e fundit në tokë. Kur ata bashkohen me Uikita dhe Little Rock, të cilat kanë gjetur edhe ato mënyra unike për të mbijetuar, atyre do i duhet të vendosin: ti besojnë njëri-tjetrit apo të lufojnë vetëm kundër zombit?

Shikoje nga: SockShare | PutLocker | NovaMov

Shkarkoje nga: RapidShare | NosUpload | JumboFiles

Leave a Reply